Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

blåbärstopping ??

  • korsen 8 oktober 2013

    vill göra en blåbärstopping på muffins men vill ha en hård krispig inte så söt . Provat med gelantin men blir bara kladdigt ! nån som kan tipsa

  • husmusen88 9 oktober 2013

    Har du provat med att smaksätta glasyr? Annars är det nog enklast med en mjukare philadelphiagrund, behöver inte bli så sött då.

  • Veranne 31 oktober 2013

    Kanske skulle det funka med en blandning av blåbär, hackade nötter eller mandel och bara lite socker?

  • Cassiopeya 1 november 2013

    Smörkräm med blåbär? Använder du frysta blåbär eller essens? Smörkräm med blåbärsessens och lite blå hushållsfärg för färgens skull kan nog bli bra (Y) Här hittar du essenser :D

    http://borgebykryddgard.jetshop.se/aromer--essenser-/hushallsaromer-c-151-7.aspx

  • elleave 2 november 2013

    Florsocker, citronsaft och lite mixade blåbär?

  • annapatrik 3 november 2013

    Testa att rosta lite havregryn i ugnen, blanda med lite philadelphiaost och blåbär.

  • AngieH 4 november 2013

    Det finns en ekologsik blåbärssås från ST Dalfour som är en riktig räddare i nöden när man behöver lyxig dessert men inte har tid. Finns på ICA. Den funkar utmärkt till detta med, blanda den i glasyr om du vill ha krispig! Annars vet jag att man kan smaksätta creme cheese med den, då blir det lite syrligare.

    http://angiehults.blogspot.se/2013/11/snabbtips-blabarssas.html

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.