Om man har recept där det anges att man ska använda mörk choklad, kan man byta det rakt av mot vit choklad? I brownies och andra kakor alltså.
Cassiopeya19 februari 2011
Om du ska göra en chokladkaka med chokladbitar i så borde det gå utmärkt, går bra att byta mot en ljus choklad också. Men om du ska smälta den för att få en chokladig kaka, det vet jag inte {question} Sök på "kakor vit choklad" så ser du ju lite hur vit choklad används i kakrecept. Sen är det väl bara att testa och pröva sig fram, du kanske kommer på något jättegott :D Lycka till!
Om man har recept där det anges att man ska använda mörk choklad, kan man byta det rakt av mot vit choklad? I brownies och andra kakor alltså.
Om du ska göra en chokladkaka med chokladbitar i så borde det gå utmärkt, går bra att byta mot en ljus choklad också. Men om du ska smälta den för att få en chokladig kaka, det vet jag inte {question} Sök på "kakor vit choklad" så ser du ju lite hur vit choklad används i kakrecept. Sen är det väl bara att testa och pröva sig fram, du kanske kommer på något jättegott :D Lycka till!