Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfondue?

  • 23 augusti 2000

    Hur gör man chokladfondue???

  • 24 augusti 2000

    Detta jättebra recept har jag snott från kokboken!3 dl vispgrädde200 g mörk choklad1 1/2 tsk vaniljsocker2 msk smörSkölj, skala och dela frukter i mindre bitar. Lägg dem på ett fat. Koka upp grädden i en kastrull. Lägg i chokladen i bitar. Rör tills den har smält. Tillsätt vaniljsocker och smör. Häll såsen i en skål som tål värme. Ställ den i mitten på fatet med ett värmeljus under. doppa i frukt, marchmallows, godis...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.