Behöver du stilla ditt chokladsug?Inhandla chokald med hög kakaohalt, ca 75%, gärna Valrhona.Smält 75 g osaltat smör, tag kastrull från platta och låt den hackade chokladen långsamt smälta däri. Vispa samtidigt 2 äggulor och 1 ägg med 2 msk socker i ca 10 min. Vända sakta ner chokladen få tag.Lägg hallon i portionsformar och fyll på med choladsmeten, inte ända upp till kanten, den sväller som en sufflé i ugnens 225 grader i 10 minuter. Servera direkt, en lite citronmelisskvist och ett glas Tokaij.Megamums!!!Maria
20 mars 2000
Det låter jättegott! Har du lagt in det i kokboken också? OM inte gör det!!/Cecilia
Behöver du stilla ditt chokladsug?Inhandla chokald med hög kakaohalt, ca 75%, gärna Valrhona.Smält 75 g osaltat smör, tag kastrull från platta och låt den hackade chokladen långsamt smälta däri. Vispa samtidigt 2 äggulor och 1 ägg med 2 msk socker i ca 10 min. Vända sakta ner chokladen få tag.Lägg hallon i portionsformar och fyll på med choladsmeten, inte ända upp till kanten, den sväller som en sufflé i ugnens 225 grader i 10 minuter. Servera direkt, en lite citronmelisskvist och ett glas Tokaij.Megamums!!!Maria
Det låter jättegott! Har du lagt in det i kokboken också? OM inte gör det!!/Cecilia