Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Créme brulée??

  • allena 19 februari 2010

    En snabb fråga....
    Behöver man inte smörja formarna när man gör créme brulée?

  • Marksten 19 februari 2010

    Nja... jag äter alltid ur skålarna så jag tror du menar att man stjälper dom upp och ner.
    Man gör själva pudding i serverings skålar strör socker på och bränner av dom.

  • allena 19 februari 2010

    Tack, jag skulle inte stjälpa upp dem men var ändå rädd att allt skulle sitta fast runt kanten.
    Då provar jag då att göra min premiär créme brulée utan smörj och hoppas och tror att det går bra :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.