En snabb fråga....
Behöver man inte smörja formarna när man gör créme brulée?
Marksten19 februari 2010
Nja... jag äter alltid ur skålarna så jag tror du menar att man stjälper dom upp och ner.
Man gör själva pudding i serverings skålar strör socker på och bränner av dom.
allena19 februari 2010
Tack, jag skulle inte stjälpa upp dem men var ändå rädd att allt skulle sitta fast runt kanten.
Då provar jag då att göra min premiär créme brulée utan smörj och hoppas och tror att det går bra :)
En snabb fråga....
Behöver man inte smörja formarna när man gör créme brulée?
Nja... jag äter alltid ur skålarna så jag tror du menar att man stjälper dom upp och ner.
Man gör själva pudding i serverings skålar strör socker på och bränner av dom.
Tack, jag skulle inte stjälpa upp dem men var ändå rädd att allt skulle sitta fast runt kanten.
Då provar jag då att göra min premiär créme brulée utan smörj och hoppas och tror att det går bra :)