Jag bakar kakor nu i helgen som jag ska ha nästa helg. Hur ska jag förvara dem på bästa sätt? Behöver jag frysa dem eller går det att ha dem i en typ big pack låda i rumstemp?
Det är kolasnittar, toscagömmor och havreflarn.
frucaos27 mars 2011
Kolasnittarna klarar sig nog i en tät låda. Toscagömmorna hade jag definitivt frusit in, kanske havreflarnen också, men mer osäker där.
Twizzt12 april 2011
Har gjort cookies med choklad. Hur länge klarar dom sig i kylen?
Cassiopeya12 april 2011
Jag fryser alltid in alla kakor jag gör, de tinar så snabbt om man bara tar fram dem en liten stund före man ska äta dem :D
irrevirre12 april 2011
Skrivet av Cassiopeya den 12 apr 2011
Jag fryser alltid in alla kakor jag gör, de tinar så snabbt om man bara tar fram dem en liten stund före man ska äta dem :D
(Y) jag håller med och tycker dessutom att småkakor lätt blir mjuka i plastlådor. Jag brukar ha några i en glasburk för att det ser trevligt ut. Annars i frysen ( inte för att jag låter bli att nalla av dem ... de tinar så fort .... {waiting}men de håller sig fina)
Jag bakar kakor nu i helgen som jag ska ha nästa helg. Hur ska jag förvara dem på bästa sätt? Behöver jag frysa dem eller går det att ha dem i en typ big pack låda i rumstemp?
Det är kolasnittar, toscagömmor och havreflarn.
Kolasnittarna klarar sig nog i en tät låda. Toscagömmorna hade jag definitivt frusit in, kanske havreflarnen också, men mer osäker där.
Har gjort cookies med choklad. Hur länge klarar dom sig i kylen?
Jag fryser alltid in alla kakor jag gör, de tinar så snabbt om man bara tar fram dem en liten stund före man ska äta dem :D
Jag fryser alltid in alla kakor jag gör, de tinar så snabbt om man bara tar fram dem en liten stund före man ska äta dem :D
(Y) jag håller med och tycker dessutom att småkakor lätt blir mjuka i plastlådor. Jag brukar ha några i en glasburk för att det ser trevligt ut. Annars i frysen ( inte för att jag låter bli att nalla av dem ... de tinar så fort .... {waiting}men de håller sig fina)