Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudge tips?

  • Samur 24 december 2011

    Kära MK-vänner är den kanske någon som kan hjälpa mig måntro?

    Jag har gjort chokladfudge av ett recept som finns i en lite äldre upplaga av Vår Kokbok men jag får inte till fudgen som den ska vara. Den blev allt för torr och smulig men god enligt testpanelen.

    Kokade och vispade jag för länge? Nån som har tankar?

    Jag gjorde även den ljusa fudgen som inte blev särdeles ljus också den i smuligaste laget men också god enligt testpanelen : )

    Jul hälsningar till er alla(L)

  • margitkallgren 24 december 2011

    God Jul! Vi sitter just och smaskar i oss av min Snabba Choklad Fudge. Den smälter i munnen.
    Rekommenderar dig att pröva den. Koktid endast 5 min.
    Den finns bland mina recept,
    Mvh Margit

  • Samur 25 december 2011

    Tack tack jag ska genast gå till dina recept och pröva dessa :DD
    Mvh S

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.