Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

går det att byta ut gelatin

  • eken21 20 december 2011

    hej någon som vet vad man kan byta ut gelatin mot

  • emseli 20 december 2011

    agar agar, syltsocker, t.ex. vad ska du använda det i?

  • pihal 20 december 2011

    Om du skall göra t ex pannacotta så kan du byta mot syltsocker. Ta då 1 msk syltsocker för varje dl grädde.

  • eken21 21 december 2011

    om man gör godis då

  • gimmiahug 21 december 2011

    För sent svar kanske men.... nej det går inte om du gör annat än marmeladgodis.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.