Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasyr på muffins?

  • FelineFelinae 5 februari 2010

    Använder man samma glasyr på muffins som när man gör pepparkakor, eller är det något annat?

    Skulle gärna uppskatta tips på hur man får glasyren att se så god ut som möjligt. Min tanke var att klicka en rejäl bit upp på toppen som får rinna ut - men den skall ju inte rinna av så jag vet inte riktigt hur jag skall göra.

    Allt är till ett barnkalas och muffinsarna blir gluten- och mjölkfria om nu det spelar någon roll.

    Tack på förhand!

  • Amika 6 februari 2010

    Får jag tipsa dig om att gå in på sidan dagens muffin? :) Där har de hur mycket glasyrer och så kallad frosting som helst. :) Helt underbar sida om man är ett muffinfreak som jag är! :)
    Lycka till och ha en riktigt trevlig helg!
    http://www.dagensmuffin.se/search.pl?searchstring=frosting
    Mvh Jonna

  • FarmorMaya 6 februari 2010

    Tack för tips på bra sida.

    http://www.dagensmuffin.se/search.pl?searchstring=frosting
    (Y)(Y)(Y)

  • FelineFelinae 6 februari 2010

    Verkligen en helt underbar sida! Tusen tack för den :-)

  • Matinga 8 februari 2010

    Hej lite mer tips.
    http://www.recept.nu/1.118748?search=true&searchString=cupcakes&rcp_recipeCategory=&rcp_kitchenCategory=&rcp_themeCategory=&rcp_mainIngredientCategory=&rcp_tvShowCategory=&rcp_chef=

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.