Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenmjöl mix

  • farmoringer 9 april 2010

    Är det någon som vet om man kan byta vetemjöl rakt av mot glutenmjölet när man ska baka, typ en långpannekaka?
    Alltså lika mängd glutenmjöl som vetemjöl....

  • aattaa 9 april 2010

    det brukar gå bra när det gäller sockerkakssmet

  • FruAst 9 april 2010

    Ja det fungerar. Om du gör en jäsdeg blir den kletig och du får klicka smeten. Tillsätt inte mer mjöl för att den ska bli klibbfri, då smakar det inte bra säger de som prövat. Hur industrierna klarar att göra kanelsnurror är en gåta för mig. Kakor med bakpulver och ägg fungerar bra med glutenfri mix.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.