Är det någon som vet om man kan byta vetemjöl rakt av mot glutenmjölet när man ska baka, typ en långpannekaka?
Alltså lika mängd glutenmjöl som vetemjöl....
aattaa9 april 2010
det brukar gå bra när det gäller sockerkakssmet
FruAst9 april 2010
Ja det fungerar. Om du gör en jäsdeg blir den kletig och du får klicka smeten. Tillsätt inte mer mjöl för att den ska bli klibbfri, då smakar det inte bra säger de som prövat. Hur industrierna klarar att göra kanelsnurror är en gåta för mig. Kakor med bakpulver och ägg fungerar bra med glutenfri mix.
Är det någon som vet om man kan byta vetemjöl rakt av mot glutenmjölet när man ska baka, typ en långpannekaka?
Alltså lika mängd glutenmjöl som vetemjöl....
det brukar gå bra när det gäller sockerkakssmet
Ja det fungerar. Om du gör en jäsdeg blir den kletig och du får klicka smeten. Tillsätt inte mer mjöl för att den ska bli klibbfri, då smakar det inte bra säger de som prövat. Hur industrierna klarar att göra kanelsnurror är en gåta för mig. Kakor med bakpulver och ägg fungerar bra med glutenfri mix.