Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hej! Jag tror att jag har pajat min vita chokladmousse? HJÄLP!!!

  • Lillpinglan 19 juni 2008

    Hej! Jag tror att jag har pajat min vita chokladmousse? HJÄLP!!!

    Receptet var detta;
    Chokladmousse
    1 st gelatinblad
    150 g vit choklad
    3,5 dl vispgrädde
    2 st stora äggvitor
    1 msk pressad citronsaft
    0,75 dl strösocker

    .. och jag smälte chokladen i den varma grädden. Elvispade den slät. Sen elvispade jag resterande grädde i en annan bunke (fast det var lite smält choklad kvar i botten..) och den blev fast men lite grynig. Vände ner den i den KANSKE LITE FÖR VARMA chokladsmeten, och sen ELVISPADE jag igen fast det står "vänd ner".. Nu är allt som en lös sås?!? Har jag pajat allt?!? Har inte börjat med äggvitorna än. PANIK, ska jag börja om!?!

  • Amika 20 juni 2008

    Men har du blandat i gelatinet??

  • pia61 20 juni 2008

    Det låter lite med bara 1 gelatinblad till den smeten! Så jag förstår att den inte stelnat.
    Sen skulle du nog inte använt elvispen så frenetiskt! Men det är inte försent att fixa till. I med ett par gelatinblad till vet ja! (Y)
    Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.