Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Tänkte göra denna paj i helgen och det blir första gången. Men funderar över hurvida man kan förbereda den. Blir bananen brun eller klarar den sig om man förbereder ... kanske till och med dagen innan? Banoffee pie Skall bli spännande eftersom den fått så bra kritik{eat}
(Y)jag gjorde den samma dag men långt innan den skulle ätas o märkte inget då både toffe o grädde döljer det så gott är det lycka till
Det låter bra\o/ Can't wait!
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Tänkte göra denna paj i helgen och det blir första gången.
Men funderar över hurvida man kan förbereda den. Blir bananen brun eller klarar den sig om man förbereder ... kanske till och med dagen innan?
Banoffee pie
Skall bli spännande eftersom den fått så bra kritik{eat}
(Y)jag gjorde den samma dag men långt innan den skulle ätas o märkte inget då både toffe o grädde döljer det så gott är det lycka till
Det låter bra\o/
Can't wait!