Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp med marängtårta

  • imma86 11 januari 2010

    Hej,

    Skall göra en krispig marängtårta till helgen. Tänkte göra botten på fredag och sedan färdigställa tårtan på lördagsmorgonen. Går det att göra fyllningen som är på 4 äggulor, socker och margarin på fredagen och sedan låta det stå i kylen över natten? Känns dumt att slänga äggulorna för att sedan använda 4 nya ägg och endast äggulan på lördagen.

    Tack på förhand
    Emma

  • rektorskan 11 januari 2010

    Ja det går bra.

  • AnneNi 11 januari 2010

    Det går säkert bra, annars kan du bara sätta in gulorna med gladpack/lock i kylen över natten, de håller sig där utan problem. Då kan du göra fyllningen samma dag om du hellre vill det.

  • imma86 11 januari 2010

    Tack så mycket för hjälpen =) !

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.