Jag har köpt olika smakessencer på Essence o aeterfabriken i Stockholm och det står på flaskan hur mycket man ska ta per liter och att det behövs mer vid smaksättning av det som ska gräddas.
Men om man vill smaksätta en kakdeg (mördeg), vad törs man börja med? jag vill ju inte ha för starkt heller och inte för svag smak. Är det någon som provat att smaksätta kakor med essence?
callemero18 april 2011
Har smaksatt olika bakverk med essenser och alltid börjat med vad som rekommenderas, tycker man inte att det ger tillräcklig smak kan man lägga i mer.
Lycka till!(Y)
knyppeltanten18 april 2011
Ja det blir väl till att smaka av, både deg och grädda en kaka i taget :-))
Jag har köpt olika smakessencer på Essence o aeterfabriken i Stockholm och det står på flaskan hur mycket man ska ta per liter och att det behövs mer vid smaksättning av det som ska gräddas.
Men om man vill smaksätta en kakdeg (mördeg), vad törs man börja med? jag vill ju inte ha för starkt heller och inte för svag smak. Är det någon som provat att smaksätta kakor med essence?
Har smaksatt olika bakverk med essenser och alltid börjat med vad som rekommenderas, tycker man inte att det ger tillräcklig smak kan man lägga i mer.
Lycka till!(Y)
Ja det blir väl till att smaka av, både deg och grädda en kaka i taget :-))