{sidefrown}jag har sett att ibland jäser man bulldegen två gånger ibland bara en...vad är/blir skillnaden?
Tillberga15 januari 2014
:\ är de ingen som vet??
är alla lika ovetande som jag i denna fråga
Okänd15 januari 2014
http://bradieter.se/
svengelsk15 januari 2014
Min mamma jäste sin vetedeg tre gånger, först utan fett och socker, sedan med och sist på plåten. Hon hävdade att brödet höll sig färskt längre. Hennes deg innehöll inte så mycket fett och lite jäst.
{sidefrown}jag har sett att ibland jäser man bulldegen två gånger ibland bara en...vad är/blir skillnaden?
:\ är de ingen som vet??
är alla lika ovetande som jag i denna fråga
http://bradieter.se/
Min mamma jäste sin vetedeg tre gånger, först utan fett och socker, sedan med och sist på plåten. Hon hävdade att brödet höll sig färskt längre. Hennes deg innehöll inte så mycket fett och lite jäst.