Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

jäsa deg

  • Tillberga 14 januari 2014

    {sidefrown}jag har sett att ibland jäser man bulldegen två gånger ibland bara en...vad är/blir skillnaden?

  • Tillberga 15 januari 2014

    :\ är de ingen som vet??
    är alla lika ovetande som jag i denna fråga

  • Okänd 15 januari 2014

    http://bradieter.se/

  • svengelsk 15 januari 2014

    Min mamma jäste sin vetedeg tre gånger, först utan fett och socker, sedan med och sist på plåten. Hon hävdade att brödet höll sig färskt längre. Hennes deg innehöll inte så mycket fett och lite jäst.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.