Jag skall göra en efterrätt som har maränger som bas. Detta skall bjudas på söndag. Kan jag göra dessa på lördag? Jag har ingen aning om marängen måste ätas färsk eller om den blir bra dagen efter? Vad förvarar man dem isåfall i? En plastpåse?
axelacke29 januari 2013
Jag brukar förvara mina maränger i en burk med lock i rumstemperatur, då håller de sig frasiga!
Lycka till!/ Axel
LenaBE130 januari 2013
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
carina50petersson30 januari 2013
{worship}{shock}
carina50petersson30 januari 2013
:@
MosterNettan30 januari 2013
Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
LenaBE130 januari 2013
Skrivet av MosterNettan den 30 jan 2013
Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Nej det tror jag inte att det har någon betydelse. :)
Marksten30 januari 2013
Ska du ha dom sega inuti så ska de inte ligga mer en några dagar.
jas6530 januari 2013
Skrivet av MosterNettan den 30 jan 2013
Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Ja det har det
LenaBE131 januari 2013
Skrivet av jas65 den 30 jan 2013
Skrivet av MosterNettan den 30 jan 2013
Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Ja det har det
Jasså har det? Förklara gärna varför. {dont-know}
Morada31 januari 2013
Jag förvarar mina maränger i plastburk och det brukar funka bra... Men jag vill å andra sidan INTE att marängerna ska vara sega i mitten, jag vill att de ska vara frasiga rätt igenom och helst smula lite lagom så de går bra att krossa över glass och andra efterrätter... De håller sig ju i alla fall i några veckor (kanske månader om man kan låta bli att äta upp dem så länge, jag har aldrig lyckats prova)...
Jag skall göra en efterrätt som har maränger som bas. Detta skall bjudas på söndag. Kan jag göra dessa på lördag? Jag har ingen aning om marängen måste ätas färsk eller om den blir bra dagen efter? Vad förvarar man dem isåfall i? En plastpåse?
Jag brukar förvara mina maränger i en burk med lock i rumstemperatur, då håller de sig frasiga!
Lycka till!/ Axel
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
{worship}{shock}
:@
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Nej det tror jag inte att det har någon betydelse. :)
Ska du ha dom sega inuti så ska de inte ligga mer en några dagar.
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Ja det har det
Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!
Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?
Ja det har det
Jasså har det? Förklara gärna varför. {dont-know}
Jag förvarar mina maränger i plastburk och det brukar funka bra... Men jag vill å andra sidan INTE att marängerna ska vara sega i mitten, jag vill att de ska vara frasiga rätt igenom och helst smula lite lagom så de går bra att krossa över glass och andra efterrätter... De håller sig ju i alla fall i några veckor (kanske månader om man kan låta bli att äta upp dem så länge, jag har aldrig lyckats prova)...