Om man ska baka tex ischoklad, måste man ha kokosfett eller går det bra att använda smör istället? Blir det helt misslyckat då? Tacksam för alla typer av svar.:)
safir7417 december 2008
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
chokladcookie17 december 2008
Tack så mycket för hjälpen!:)
safir7417 december 2008
Skrivet av chokladcookie den 17 dec 2008
Tack så mycket för hjälpen!:)
Varsågod :)
Lilljeppe17 december 2008
Jag tycker inte om kokosfett, så jag gör aldrig ischoklad. Tack för tipset. Det ska testas i jul(Y)
grill17 december 2008
Skrivet av safir74 den 17 dec 2008
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Jag har gjort ischoklad på detta recept i flera år. Jag tycker det är så bra, därför att ischokladen kan stå framme utan att den smälter som den gör med kokosfett...
lisbethv17 december 2008
Skrivet av safir74 den 17 dec 2008
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Blir mycket godare med smör enligt mig o övriga familjen(Y)
bernit17 december 2008
Skrivet av grill den 17 dec 2008
Skrivet av safir74 den 17 dec 2008
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Jag har gjort ischoklad på detta recept i flera år. Jag tycker det är så bra, därför att ischokladen kan stå framme utan att den smälter som den gör med kokosfett...
Om man ska baka tex ischoklad, måste man ha kokosfett eller går det bra att använda smör istället? Blir det helt misslyckat då? Tacksam för alla typer av svar.:)
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Tack så mycket för hjälpen!:)
Tack så mycket för hjälpen!:)
Varsågod :)
Jag tycker inte om kokosfett, så jag gör aldrig ischoklad. Tack för tipset. Det ska testas i jul(Y)
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Jag har gjort ischoklad på detta recept i flera år. Jag tycker det är så bra, därför att ischokladen kan stå framme utan att den smälter som den gör med kokosfett...
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Blir mycket godare med smör enligt mig o övriga familjen(Y)
Nej man måste inte ha kokosfett när man gör ischoklad. Man kan använda smör istället. Personligen tycker jag att det blir godare med kokosfett. :p
Ischoklad
75 g smör
200 g mörk choklad
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör tills den smält. Fördela smeten i formar. Låt stelna i kyl.
Jag har gjort ischoklad på detta recept i flera år. Jag tycker det är så bra, därför att ischokladen kan stå framme utan att den smälter som den gör med kokosfett...
Håller med