Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mjuk maräng...

  • ajse 6 januari 2010

    Älskar pinocciotårta men vaje gång jag tar ut tårtan ur ugnen så blir marängen platt o mjuk.
    Vad gör jag för fel?

    (jag följer receptet till punkt o pricka)

  • Aylisen 6 januari 2010

    Testa att grädda på en väldigt låg temperatur och låt marängen vara inne lääänge i ugnen :)

  • asasto 6 januari 2010

    +Vill man ha maräng mera åt det frasiga hållet kan man tillsätta ett par droppar ättika eller en liten skvätt citronjuice i marängsmeten.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.