Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Någon som bakat tyska Bretzel någon gång?

  • Sanna-plutt 22 februari 2008

    Hej! Är det någon som bakat tyska Bretzel någon gång?

  • anluk 22 februari 2008

    Vad är Bretzel för något..:o

  • Sanna-plutt 22 februari 2008

    http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=expert_forum&action=viewcontribution&intContributionID=442&intAreaID=4

    I den här länken hittade jag visst en på tasteline som också var nyfiken på att baka det.
    Det är en tysk brödkringla med salt på, ungefär som de snacks vi har i Sverige, fast större, i brödform. Otroligt goda! Och det är såååå synd att de inte finns i Sverige!

  • marwis 23 februari 2008

    Håller med!! Det är det första jag köper när jag trampar tysk mark:p

  • Sanna-plutt 25 februari 2008

    Förresten var jag i Malmö i helgen. På Centralstationen hittade jag ett tyskt bageri, som sålde Bretzel. De var inte lika goda som i södra Tyskland, men de var absolut godkända ...så om ni har vägarna förbi kan ni gå in och smaka!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.