Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pavlova

  • martinalo78 14 november 2007

    kan man göra en stor pavlova i en hel bakplåt?

  • martinalo78 14 november 2007

    Skrivet av martina.lorenzen@kungsbacka.se den 14 nov 2007

    kan man göra en stor pavlova i en hel bakplåt?

  • Jessika 14 november 2007

    Det är jag helt övertygad om. Jag gjorde en i sommras som var ca 30 cm i diameter så jag kan inte se att det inte skulle gå. Enda problemet jag kan tänka är när du sak skära bitar av den. Den blir ju alltid lite "segare" där frukten ligger så det kan bli svårt att dela.

  • martinalo78 14 november 2007

    ska jag tredubbla ett pavlovarecept för att få den i en långpanna tror du?

  • martinalo78 14 november 2007

    Skrivet av martina.lorenzen@kungsbacka.se den 14 nov 2007

    kan man göra en stor pavlova i en hel bakplåt?

  • martinalo78 14 november 2007

    Skrivet av martina.lorenzen@kungsbacka.se den 14 nov 2007

    kan man göra en stor pavlova i en hel bakplåt?
    ska man tredubbla receptet?

  • ThomasP 14 november 2007

    Jag tror att det är bättre att göra 3 st istälet//Thomas

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.