Jag har gjort en hallonpannacottapaj för 6 timmar sedan och den har fortfarande inte stelnat. Jag har den i kylskåpet. Gästerna kommer inte förrän imorgon, men hur skall jag få den att stelna?
Tips på vad jag kan ha gjort för fel?
Tack på förhand
irrevirre8 januari 2011
Vad var det för recept du följde?
Cassiopeya8 januari 2011
Låter som för lite gelatin? Jämför några recept här på MK så ser du hur mycket gelatin det borde vara och om ditt recept verkar rimligt :D
Hejsan,
Jag har gjort en hallonpannacottapaj för 6 timmar sedan och den har fortfarande inte stelnat. Jag har den i kylskåpet. Gästerna kommer inte förrän imorgon, men hur skall jag få den att stelna?
Tips på vad jag kan ha gjort för fel?
Tack på förhand
Vad var det för recept du följde?
Låter som för lite gelatin? Jämför några recept här på MK så ser du hur mycket gelatin det borde vara och om ditt recept verkar rimligt :D