Hejsan!
Är det någon som kan ge mig ett bra recept på marsánkräm/sås eller vad det nu är för skillnad.
Jag ska baka vaniljbullar och vill göra hemmagjord marsánkräm/sås. :)
I receptet står det marsánkräm.
// Madde
idea_1 augusti 2010
Hej Snoffa, skillnaden är att såsen är lättflytande, lämplig till pajer som en vaniljsås medans krämen oftare finns i bakverk då den är fastare och går att klicka ut (som i mitten på ett winerbröd). Om du har lyckeby potatismjöl hemma hittar du ett helt okej recept på marsankräm på baksidan av paketet. Lycka till med bakandet
idea_
Snoffa1 augusti 2010
Åh, tror jag har det. Tack så mycket. :)
Skrivet av idea_ den 1 aug 2010
Hej Snoffa, skillnaden är att såsen är lättflytande, lämplig till pajer som en vaniljsås medans krämen oftare finns i bakverk då den är fastare och går att klicka ut (som i mitten på ett winerbröd). Om du har lyckeby potatismjöl hemma hittar du ett helt okej recept på marsankräm på baksidan av paketet. Lycka till med bakandet
idea_
Hejsan!
Är det någon som kan ge mig ett bra recept på marsánkräm/sås eller vad det nu är för skillnad.
Jag ska baka vaniljbullar och vill göra hemmagjord marsánkräm/sås. :)
I receptet står det marsánkräm.
// Madde
Hej Snoffa, skillnaden är att såsen är lättflytande, lämplig till pajer som en vaniljsås medans krämen oftare finns i bakverk då den är fastare och går att klicka ut (som i mitten på ett winerbröd). Om du har lyckeby potatismjöl hemma hittar du ett helt okej recept på marsankräm på baksidan av paketet. Lycka till med bakandet
idea_
Åh, tror jag har det. Tack så mycket. :)
Hej Snoffa, skillnaden är att såsen är lättflytande, lämplig till pajer som en vaniljsås medans krämen oftare finns i bakverk då den är fastare och går att klicka ut (som i mitten på ett winerbröd). Om du har lyckeby potatismjöl hemma hittar du ett helt okej recept på marsankräm på baksidan av paketet. Lycka till med bakandet
idea_