Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rinnig chokladkräm

  • Toisen 23 december 2009

    Jag ska baka drömtårta som skall ha vitchokladkräm mellan.

    Men den där chokladkrämen är alldeles för rinnig, vad ska jag göra?

    Jag trodde den skulle bli tjock men icke. :@

    Pius

  • smeand 23 december 2009

    Hur har du gjort krämen?

  • Toisen 23 december 2009

    Skrivet av saralandqvist den 23 dec 2009

    Hur har du gjort krämen?


    Varm grädde som hälldes över chokladen och sen rördes till en smet. Sen skulle den stå i kylen över natten.

    Visserligen läste jag nyss vidare i receptet att man ska vispa krämen, så jag hoppas verkligen den stabbar till sig. Annars får jag servera chokladsoppan som doppa till kakan. :D

  • smeand 23 december 2009

    Hoppas att det funkar att vispa då:)

  • Toisen 23 december 2009

    Skrivet av saralandqvist den 23 dec 2009

    Hoppas att det funkar att vispa då:)


    Jajamensan det funkade. Det blev som grädde efter ett tag. Fast jag kunde lika gärna ha gjort chokladmousse, det blir ännu godare och mera krämigt.

    Men kakan blir nog god ändå.

    Pius

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.