Jag ska baka drömtårta som skall ha vitchokladkräm mellan.
Men den där chokladkrämen är alldeles för rinnig, vad ska jag göra?
Jag trodde den skulle bli tjock men icke. :@
Pius
smeand23 december 2009
Hur har du gjort krämen?
Toisen23 december 2009
Skrivet av saralandqvist den 23 dec 2009
Hur har du gjort krämen?
Varm grädde som hälldes över chokladen och sen rördes till en smet. Sen skulle den stå i kylen över natten.
Visserligen läste jag nyss vidare i receptet att man ska vispa krämen, så jag hoppas verkligen den stabbar till sig. Annars får jag servera chokladsoppan som doppa till kakan. :D
smeand23 december 2009
Hoppas att det funkar att vispa då:)
Toisen23 december 2009
Skrivet av saralandqvist den 23 dec 2009
Hoppas att det funkar att vispa då:)
Jajamensan det funkade. Det blev som grädde efter ett tag. Fast jag kunde lika gärna ha gjort chokladmousse, det blir ännu godare och mera krämigt.
Jag ska baka drömtårta som skall ha vitchokladkräm mellan.
Men den där chokladkrämen är alldeles för rinnig, vad ska jag göra?
Jag trodde den skulle bli tjock men icke. :@
Pius
Hur har du gjort krämen?
Hur har du gjort krämen?
Varm grädde som hälldes över chokladen och sen rördes till en smet. Sen skulle den stå i kylen över natten.
Visserligen läste jag nyss vidare i receptet att man ska vispa krämen, så jag hoppas verkligen den stabbar till sig. Annars får jag servera chokladsoppan som doppa till kakan. :D
Hoppas att det funkar att vispa då:)
Hoppas att det funkar att vispa då:)
Jajamensan det funkade. Det blev som grädde efter ett tag. Fast jag kunde lika gärna ha gjort chokladmousse, det blir ännu godare och mera krämigt.
Men kakan blir nog god ändå.
Pius