Någon som har provat på att baka dajmtårta med karamellfärg i marängen?
EvaAnB29 oktober 2012
Jag har gjort färgad maräng, dock inte dajmtårta med färgad maräng.
Är det marängen och färg du funderar över, eller hur det blir med dajmen?
saxa30 oktober 2012
På en sida stod det, "okey färgen är livsmedelsgodkänd men vi rekommenderar använda detta med måtta," tyckte jag var väldigt intressant eftersom det var det de levde av, att sälja färg. Sen får man tolka det som man vill.
ikah31 oktober 2012
Tack för svaret =) De jag funderar över hur de blir när jag sätter allt i frysen men marängen är ju gräddad så de ska väl inte bli nåt konstigt av de hela...
Någon som har provat på att baka dajmtårta med karamellfärg i marängen?
Jag har gjort färgad maräng, dock inte dajmtårta med färgad maräng.
Är det marängen och färg du funderar över, eller hur det blir med dajmen?
På en sida stod det, "okey färgen är livsmedelsgodkänd men vi rekommenderar använda detta med måtta," tyckte jag var väldigt intressant eftersom det var det de levde av, att sälja färg. Sen får man tolka det som man vill.
Tack för svaret =) De jag funderar över hur de blir när jag sätter allt i frysen men marängen är ju gräddad så de ska väl inte bli nåt konstigt av de hela...