Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa dajmtårta???

  • ikah 29 oktober 2012

    Någon som har provat på att baka dajmtårta med karamellfärg i marängen?

  • EvaAnB 29 oktober 2012

    Jag har gjort färgad maräng, dock inte dajmtårta med färgad maräng.
    Är det marängen och färg du funderar över, eller hur det blir med dajmen?

  • saxa 30 oktober 2012

    På en sida stod det, "okey färgen är livsmedelsgodkänd men vi rekommenderar använda detta med måtta," tyckte jag var väldigt intressant eftersom det var det de levde av, att sälja färg. Sen får man tolka det som man vill.

  • ikah 31 oktober 2012

    Tack för svaret =) De jag funderar över hur de blir när jag sätter allt i frysen men marängen är ju gräddad så de ska väl inte bli nåt konstigt av de hela...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.