Har surfat runt här länge nu och kollat både här och där....annanaspaj kan det kanske bli...bondkakor, banoffepaj????vet inte...jag är gottesuuuuugeeeeen. Hjälp mig goa ni.
Ha en bra lördag.
hälsn. Lotta
Penne21 januari 2012
Å annanaspaj blev jag sugen på nu. Gud så gott, det hade jag nog gjort.
boz196521 januari 2012
Sätt ugnen på 200°C
Ostflarn:
Riv lite prästost på den fina sidan på rivjärnet.
Lägg ett bakplåtspapper (OBS! Viktigt, annars fastnar det) på en ugnsplåt.
Lägg ut små högar (av en femkronas storlek c:a) med riven ost på pappret. Ha gott om plats mellan högarna eftersom de flyter ut.
Grädda mitt i ugnen, 5-7 minuter eller tills de börjar bli ljust brungula.
Ta ut och låt svalna på plåten utan att röra dem.
Om du vill så kan du krydda lite lätt med t.ex. vitlökspulver, paprikapulver eller nån annan god krydda medan de fortfarande är varma. Undvik kryddblandningar med salt i eftersom osten är ganska salt i sig själv, annars blir de bara toksalta och oätliga.
Frossa!
Mycket godare än chips och dessutom nyttigare.
sju21 januari 2012
Kladdkaka med vipsgrädde sitter som en smäck när man är riktigt gottesugen tycker jag.
marielotta21 januari 2012
Tack Boz intressant....
sju: Kladdkaka är inte riktigt min grej...
Fortfarande gottesugen
marielotta21 januari 2012
Tack Boz intressant....
sju: Kladdkaka är inte riktigt min grej...
Fortfarande gottesugen
frucaos21 januari 2012
Key lime trifle ... tror det finns ett enkelt recept här, kan till och med vara jag som lagt in det ... gott och fräscht.
Liindis21 januari 2012
Vaniljglass Persika grädde maränger och Chokladsås!!
Smaskis det har vi ätit i dag.
Har surfat runt här länge nu och kollat både här och där....annanaspaj kan det kanske bli...bondkakor, banoffepaj????vet inte...jag är gottesuuuuugeeeeen. Hjälp mig goa ni.
Ha en bra lördag.
hälsn. Lotta
Å annanaspaj blev jag sugen på nu. Gud så gott, det hade jag nog gjort.
Sätt ugnen på 200°C
Ostflarn:
Riv lite prästost på den fina sidan på rivjärnet.
Lägg ett bakplåtspapper (OBS! Viktigt, annars fastnar det) på en ugnsplåt.
Lägg ut små högar (av en femkronas storlek c:a) med riven ost på pappret. Ha gott om plats mellan högarna eftersom de flyter ut.
Grädda mitt i ugnen, 5-7 minuter eller tills de börjar bli ljust brungula.
Ta ut och låt svalna på plåten utan att röra dem.
Om du vill så kan du krydda lite lätt med t.ex. vitlökspulver, paprikapulver eller nån annan god krydda medan de fortfarande är varma. Undvik kryddblandningar med salt i eftersom osten är ganska salt i sig själv, annars blir de bara toksalta och oätliga.
Frossa!
Mycket godare än chips och dessutom nyttigare.
Kladdkaka med vipsgrädde sitter som en smäck när man är riktigt gottesugen tycker jag.
Tack Boz intressant....
sju: Kladdkaka är inte riktigt min grej...
Fortfarande gottesugen
Tack Boz intressant....
sju: Kladdkaka är inte riktigt min grej...
Fortfarande gottesugen
Key lime trifle ... tror det finns ett enkelt recept här, kan till och med vara jag som lagt in det ... gott och fräscht.
Vaniljglass Persika grädde maränger och Chokladsås!!
Smaskis det har vi ätit i dag.