Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Vad är det egentligen för skillnad på mörk, ljus, vit och baksirap? Vad har man de olika sirapssorterna till? Kan man använda dadelsirap istället? Eller råsockersirap? Kan man byta ut socker till sirap rakt av?
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=90&ProductPage=1&ProductID=78&GroupID=7
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Vad är det egentligen för skillnad på mörk, ljus, vit och baksirap?
Vad har man de olika sirapssorterna till?
Kan man använda dadelsirap istället?
Eller råsockersirap?
Kan man byta ut socker till sirap rakt av?
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=90&ProductPage=1&ProductID=78&GroupID=7
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=90&ProductPage=1&ProductID=78&GroupID=7
Bra att veta - Tack!
//KAROLO