Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbt svar! Förvaring av småkakor

  • Jenny_N 18 augusti 2009

    Hej!

    Jag har idag för första gången bakat mördegskakor. Hur ska de förvaras, kan man ha de i en glasburk ståendes på bänken, eller ska de förvaras i frysen, eller i kylskåpet!

    Tacksam för hjälp!

  • gimmiahug 18 augusti 2009

    Plåtburk i skafferiet! :)

  • AnneNi 18 augusti 2009

    Jag brukar frysa mina kakor, men mest för att de inte går åt så fort. Tätslutande burk borde fungera bra också!

  • Jenny_N 30 augusti 2009

    Hej och tack för era svar, det blev förvaring i en glasburk framme. Men nu är de slut. Jag funderade egentligen mest på hur länge de klarar sig framme i rumstemperatur eftersom det är smör i. Det borde härskna efter ett tag. Normalt sett så brukar jag också frysa mina.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.