Jag har idag för första gången bakat mördegskakor. Hur ska de förvaras, kan man ha de i en glasburk ståendes på bänken, eller ska de förvaras i frysen, eller i kylskåpet!
Tacksam för hjälp!
gimmiahug18 augusti 2009
Plåtburk i skafferiet! :)
AnneNi18 augusti 2009
Jag brukar frysa mina kakor, men mest för att de inte går åt så fort. Tätslutande burk borde fungera bra också!
Jenny_N30 augusti 2009
Hej och tack för era svar, det blev förvaring i en glasburk framme. Men nu är de slut. Jag funderade egentligen mest på hur länge de klarar sig framme i rumstemperatur eftersom det är smör i. Det borde härskna efter ett tag. Normalt sett så brukar jag också frysa mina.
Hej!
Jag har idag för första gången bakat mördegskakor. Hur ska de förvaras, kan man ha de i en glasburk ståendes på bänken, eller ska de förvaras i frysen, eller i kylskåpet!
Tacksam för hjälp!
Plåtburk i skafferiet! :)
Jag brukar frysa mina kakor, men mest för att de inte går åt så fort. Tätslutande burk borde fungera bra också!
Hej och tack för era svar, det blev förvaring i en glasburk framme. Men nu är de slut. Jag funderade egentligen mest på hur länge de klarar sig framme i rumstemperatur eftersom det är smör i. Det borde härskna efter ett tag. Normalt sett så brukar jag också frysa mina.