Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Vad gjorde jag fel??" igen

  • Veranne 17 september 2013

    Eftersom det inte gick att svara i förra tråden med det här namnet startar jag en ny så kanske Godsett kan få svar på frågan vad som gick snett med After Eight-pajen.

    Efter att ha kollat receptet (har inte försökt baka den själv) gissar jag att mängden grädde som anges har blivit fel/för stor. Häller man två deciliter ovispad grädde rakt ner i ett pajskal, utan ägg eller något annat som binder fyllningen, verkar det logiskt att resultatet blir smetigt.

    Vad säger andra som prövat receptet?

  • Amika 18 september 2013

    Tog du en liten eller en stor box med after eight?

    Men du har rätt, jag tycker också det låter skumt att det ska funka. Det låter som väldigt mycket flytande grädde utan "bindningsmedel". :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.