Eftersom det inte gick att svara i förra tråden med det här namnet startar jag en ny så kanske Godsett kan få svar på frågan vad som gick snett med After Eight-pajen.
Efter att ha kollat receptet (har inte försökt baka den själv) gissar jag att mängden grädde som anges har blivit fel/för stor. Häller man två deciliter ovispad grädde rakt ner i ett pajskal, utan ägg eller något annat som binder fyllningen, verkar det logiskt att resultatet blir smetigt.
Vad säger andra som prövat receptet?
Amika18 september 2013
Tog du en liten eller en stor box med after eight?
Men du har rätt, jag tycker också det låter skumt att det ska funka. Det låter som väldigt mycket flytande grädde utan "bindningsmedel". :)
Eftersom det inte gick att svara i förra tråden med det här namnet startar jag en ny så kanske Godsett kan få svar på frågan vad som gick snett med After Eight-pajen.
Efter att ha kollat receptet (har inte försökt baka den själv) gissar jag att mängden grädde som anges har blivit fel/för stor. Häller man två deciliter ovispad grädde rakt ner i ett pajskal, utan ägg eller något annat som binder fyllningen, verkar det logiskt att resultatet blir smetigt.
Vad säger andra som prövat receptet?
Tog du en liten eller en stor box med after eight?
Men du har rätt, jag tycker också det låter skumt att det ska funka. Det låter som väldigt mycket flytande grädde utan "bindningsmedel". :)