Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad gör jag för fel med pannacottan???

  • viralottan 31 december 2010

    Jag har tänkt bjuda på pannacotta ikväll, för första gången i mitt liv. Jag ställde in formarna i kylen för tre timmar sen och de har knappt ens fått en stel yta... Vad ska jag göra???{nailbiting}
    Snälla, hjälp mig!!!
    Kram Viralottan

  • Amika 31 december 2010

    Svårt att säga, men det låter som att du kanske inte löst upp gelatinet ordentligt i grädden? Eller att du haft för lite gelatin kanske?

  • viralottan 31 december 2010

    Enligt receptet ska det vara 4,5 dl grädde, 3 dl kaffe, 0,75 dl socker och 3 gelatinblad. Är det fel propotioner?

  • soccermum 31 december 2010

    3 gelatinblad till all den vätskan låter i mina öron som för få..
    Jag gör på 4.5-5 dl vätska och 3 gelatinblad..
    Hoppas du får ordning på den, i värsta fall får du kanske skynda dig att göra ny och släng då i fem gelatinblad istället?

  • susanne7206261 31 december 2010

    använd multisocker och följ receptet påpakettet kan ej misslyckas. lycka till <3<3
    {party}(Y)

  • jollo10 31 december 2010

    Ha bara i mer gelatinblad!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.