Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad kan jag göra av äggulor

  • Daliaflicka 10 maj 2010

    Hej matklubbare!
    Jag får väldigt ofta många äggulor över när jag bakar. Oftast steker jag dem bara och äter dem som de är eller slänger ner en extra gula i pannkakssmeten eller penslar bröd med. Men jag undrar om ni har något bra recept, vilken sort som helst, där det ingår äggulor (2-4 st) och inte hela ägg.
    Tack för hjälpen!
    //Marina

  • MatAnders 10 maj 2010

    Jag har ett gott recept där det går åt lite ägg gula nämligen http://www.matklubben.se/recept/marseillepasta_13643.html

  • jager 10 maj 2010

    Varför inte baka Juliettes Äggulemuffins, finns här på MK.

  • jimboz 11 maj 2010

    LCHF - Blåbärsglass

  • Daliaflicka 16 maj 2010

    Det blev marseillepasta till lunchlådan den här gången, då jag även hade grädde att göra av och strimlat nötkött i frysen. Tog dock mindre vitlök eftersom jag inte är jätteförtjust i det och tillsatte cocktailtomater och paprika. Blev mycket gott!
    Muffinsen och glassen får bli nästa gång :)
    Tack för bra tips!

  • imellis 16 maj 2010

    Du kan alltid göra majonnäs (:

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.