hej:
jag skulle vilja ha lite tips om mat till bröllop. ska laga något gott. tar gärna mot tre rätters men y med recept om någon har något tips:)
ThomasP31 januari 2008
Är det ditt eget??
När är det vilken årstid???
Vilken typ av gäster??
Amber31 januari 2008
Förrätt: toastskagen
Huvudrätt: Oxfilé med potatisgratäng grönsaker gelé
Efterrätt: bröllopstårta
MammaModesty31 januari 2008
till hur många gäster?
finns det serveringspersonal?
Chocolategirl31 januari 2008
förätt: lax med in rullat i bröd och så någon god fyllning mellan brödet och laxen.
varmrätt:
efträtt: bröllopstårta
anluk31 januari 2008
Förrätt: Hjärtebakelser, finns på min sida
Varmrätt: Lax, potatis och sås
Efterrätt: Cheesecake vilket är lätt att göra till många, alt. glass och ostkaka, sylt och grädde (hade vi på vårt bröllop)
Sedan blir det bröllopstårta efter det.
bolla8531 januari 2008
nej det är tyvärr inte mitt eget:) det är väl olika många gäster. har fått några förfrågningar på mitt jobb om bröllops fester. har gjort någraförslag men skulle vilja ha lite mer tips.
doris0815 februari 2008
Beroende på hur och var och när så är buffé aldrig fel. Om man inte har serveringspersonal så är det lätt för alla att hjälpa till. Man kan förbereda allt dagen innan och ha gäster till att vara ansvariga. Så var det på min brors dotters bröllop. Mycket bra!(Y)
akk26 juli 2008
Jag ska gifta mig 30 augusti, vi ska ha toast med skink och oströra till förrätt. Potatisgratäng med marinerad kycklingfile (har ett supergott recept men har inte hunnit lägga in det ännu.) och ugnstekt laxfilé. Kalla såser och hjärtbröd som jag hittat receptet på här. Det blir huvudrätten, ja sallad oxå förståss.
Efterrätten blir kladdkaka med grädde. Och senare på kvällen kaffe och tårta.
Jag har valt rätter som går bra att förbereda så att kökspersonalen inte ska ha så mycket att göra. Sen har vi valt att ha gående bord, där toastmastern får dirigera vilket bord som börjar.
hej:
jag skulle vilja ha lite tips om mat till bröllop. ska laga något gott. tar gärna mot tre rätters men y med recept om någon har något tips:)
Är det ditt eget??
När är det vilken årstid???
Vilken typ av gäster??
Förrätt: toastskagen
Huvudrätt: Oxfilé med potatisgratäng grönsaker gelé
Efterrätt: bröllopstårta
till hur många gäster?
finns det serveringspersonal?
förätt: lax med in rullat i bröd och så någon god fyllning mellan brödet och laxen.
varmrätt:
efträtt: bröllopstårta
Förrätt: Hjärtebakelser, finns på min sida
Varmrätt: Lax, potatis och sås
Efterrätt: Cheesecake vilket är lätt att göra till många, alt. glass och ostkaka, sylt och grädde (hade vi på vårt bröllop)
Sedan blir det bröllopstårta efter det.
nej det är tyvärr inte mitt eget:) det är väl olika många gäster. har fått några förfrågningar på mitt jobb om bröllops fester. har gjort någraförslag men skulle vilja ha lite mer tips.
Beroende på hur och var och när så är buffé aldrig fel. Om man inte har serveringspersonal så är det lätt för alla att hjälpa till. Man kan förbereda allt dagen innan och ha gäster till att vara ansvariga. Så var det på min brors dotters bröllop. Mycket bra!(Y)
Jag ska gifta mig 30 augusti, vi ska ha toast med skink och oströra till förrätt. Potatisgratäng med marinerad kycklingfile (har ett supergott recept men har inte hunnit lägga in det ännu.) och ugnstekt laxfilé. Kalla såser och hjärtbröd som jag hittat receptet på här. Det blir huvudrätten, ja sallad oxå förståss.
Efterrätten blir kladdkaka med grädde. Och senare på kvällen kaffe och tårta.
Jag har valt rätter som går bra att förbereda så att kökspersonalen inte ska ha så mycket att göra. Sen har vi valt att ha gående bord, där toastmastern får dirigera vilket bord som börjar.