Hej alla,
Jag, eller vi kanske jag ska säga, är så himmla glad :D. Vår äldsta dotter ska gifta sig på sensommaren i år!!! Hon och henns blivande man vill att själva bröllopet och middagen ska vara ganska litet, närmaste familjen, ca 30 pers. och det blir säkert en trevlig och oförglömlig dag för de lyckliga tu. (L)
Men det som redan nu börjar ge mig lite "gråa hår" är att det de senare (en vecka till en månad efter själva bröllopet) vill ha en fest för sina vänner och den släkt som inte var med på själva bröllopsmiddagen. Den festen kan bli ganska stor, 100 - 130 personer skulle jag gissa.
Har någon något tips på vad man kan bjuda på?
Ska det vara buffé eller sittande middag? Hjälp!!! :'(
Alla tips är välkomna.
tandri26 april 2008
Jag tycker att Buffé verkar enklast när det är så många gäster... Det kan ni ju förbereda i förväg.
Lycka till!
The_mama97mia26 april 2008
Whoops... det låter... stort... och dyrt...
100 pers... sittande middag? Glöm det. Gör matstationer - i olika hörn o platser i lokalen. En station med kallskuret, en med ostar, en med paj, en med grönsaksgrejer... etc...
annwin6630 april 2008
jag häller med mama97mia.Mingelmat det bästa för så många. Kalla tallrikar med plockmat.Det finns clips som man sätta på tallriken så kan man hänga glaset där. (Y).Så är man inte i behov av en massa bord.
Hej alla,
Jag, eller vi kanske jag ska säga, är så himmla glad :D. Vår äldsta dotter ska gifta sig på sensommaren i år!!! Hon och henns blivande man vill att själva bröllopet och middagen ska vara ganska litet, närmaste familjen, ca 30 pers. och det blir säkert en trevlig och oförglömlig dag för de lyckliga tu. (L)
Men det som redan nu börjar ge mig lite "gråa hår" är att det de senare (en vecka till en månad efter själva bröllopet) vill ha en fest för sina vänner och den släkt som inte var med på själva bröllopsmiddagen. Den festen kan bli ganska stor, 100 - 130 personer skulle jag gissa.
Har någon något tips på vad man kan bjuda på?
Ska det vara buffé eller sittande middag? Hjälp!!! :'(
Alla tips är välkomna.
Jag tycker att Buffé verkar enklast när det är så många gäster... Det kan ni ju förbereda i förväg.
Lycka till!
Whoops... det låter... stort... och dyrt...
100 pers... sittande middag? Glöm det. Gör matstationer - i olika hörn o platser i lokalen. En station med kallskuret, en med ostar, en med paj, en med grönsaksgrejer... etc...
jag häller med mama97mia.Mingelmat det bästa för så många. Kalla tallrikar med plockmat.Det finns clips som man sätta på tallriken så kan man hänga glaset där. (Y).Så är man inte i behov av en massa bord.