Jag behöver förslag på dessert som ska serveras på ett bröllop i september med 100 gäster. Något som är enkelt att förbereda, gott och gärna lite snyggt!
ros25 juli 2009
:)Hej!
Vad det ska vara för mat innan desserten?
Här är några förslag:
Pannacotta i glas med chokladlock
Pannacotta i glas med hallonspegel och färska hallon
Pannacotta i glas med färska bär
Pannacotta i glas med passionsfruktgelé mm mm
Det går att göra pannacotta på långpanna, som man skär i tårtbitar.
Servera en "tårtbit på en assiett med hallonspegel och färska hallon
Lycka till!
mattjejen25 juli 2009
Innan deserten blir det först sos (smör, ost sill) och sen Potatisgratäng och Marinerad rostbiff (vitlök, soya, timjan, vinäger).
Jag skulle gärna ta förslag på något som inte är pannacotta också ; )
Rosageisha25 juli 2009
En Grand desert är festligt tycker jag. Ex en liten skiva tryffelpaj, en kula glass/sorbet, ett litet mandelflarn, frukt och en hallonspegel. Det låter mycket men det går snabbt att lägga upp och är lätt att göra i förväg samt enkelt att förvara.
Cassiopeya26 juli 2009
Vaniljglass med hjortronsås, eller hallonsås....eller en liten bit brownie med grädde och färska bär kanske?? Det är ju alltid gott med lite choklad efter maten, men inte för stor bit i så fall =) Mousse går ju också att göra i förväg i glas och bara ställa fram. Lycka till!
mariaengstrom26 juli 2009
Chokladmousse i snygga glas, dekorerat med citronmeliss och hallon. Kanske mandelflarn också? Det är lätt att förbereda!
Jag behöver förslag på dessert som ska serveras på ett bröllop i september med 100 gäster. Något som är enkelt att förbereda, gott och gärna lite snyggt!
:)Hej!
Vad det ska vara för mat innan desserten?
Här är några förslag:
Pannacotta i glas med chokladlock
Pannacotta i glas med hallonspegel och färska hallon
Pannacotta i glas med färska bär
Pannacotta i glas med passionsfruktgelé mm mm
Det går att göra pannacotta på långpanna, som man skär i tårtbitar.
Servera en "tårtbit på en assiett med hallonspegel och färska hallon
Lycka till!
Innan deserten blir det först sos (smör, ost sill) och sen Potatisgratäng och Marinerad rostbiff (vitlök, soya, timjan, vinäger).
Jag skulle gärna ta förslag på något som inte är pannacotta också ; )
En Grand desert är festligt tycker jag. Ex en liten skiva tryffelpaj, en kula glass/sorbet, ett litet mandelflarn, frukt och en hallonspegel. Det låter mycket men det går snabbt att lägga upp och är lätt att göra i förväg samt enkelt att förvara.
Vaniljglass med hjortronsås, eller hallonsås....eller en liten bit brownie med grädde och färska bär kanske?? Det är ju alltid gott med lite choklad efter maten, men inte för stor bit i så fall =) Mousse går ju också att göra i förväg i glas och bara ställa fram. Lycka till!
Chokladmousse i snygga glas, dekorerat med citronmeliss och hallon. Kanske mandelflarn också? Det är lätt att förbereda!