jag skall fylla 50 år och vill ha lite tips vad för rätter jag skall ha med passande vin och hur jag skall lägga upp det hela
tack på förhand
markus2 februari 2008
Beror ju på hur du har det ställt med kök och utrymmen och kanske framförallt hur många gäster du väntar...
2 februari 2008
Skrivet av markus den 2 feb 2008
Beror ju på hur du har det ställt med kök och utrymmen och kanske framförallt hur många gäster du väntar...
jag har rätt stort utrymme. mellan 50-75st beräknar jag:'(
markus2 februari 2008
Varva kavring med paprikamjukost med vanlig franska med leverpastej. Låt stå inlindad i folie för att gotta sig. Gör en sås på gräddfil, rödlök, senap, dill , peppar och salt. Klicka på en skiva av brödblandningen. garnera med coctailtomat ocg basilikablad.
Stek fläskfile med paprika, lök och champinjoner och gorgonzola. Blanda i matlagningsgrädde och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar och severa mes ppotatis i nån form. Kolla mitt recept på Vitchokladmousse med hallonsås för efterrätt.....
stinta2 februari 2008
(Y) Grattis då måste jag få säga. Jag fyllde i fjol 50 och bjöd mina 43 gäster på förrätt, kall buffe
och en långpannetårta till efterrätt. Det var uppskattat och gott. Gjorde lite för mycket så vi fick äta rester ett bra tag efteråt. Vi bjöd på vitt och rött vin till maten, smaken är ju olika; och övrig dryck, öl och alkoholfritt. Jag hade hjälp av 5 snälla "kockar" som fixade allt detta. In handlingen och recepten fick jag fixa själv:p
stinta2 februari 2008
:D mina recept finns på min sida kanske jag skulle säga
Lyxig morotssoppa, Kyckling med kall dillsås, och en pastasallad. Hade aven bakat en filmjölkslimpa som srverades till soppan. Det receptet kommer senare. Du kanske får ideer iaf
jag skall fylla 50 år och vill ha lite tips vad för rätter jag skall ha med passande vin och hur jag skall lägga upp det hela
tack på förhand
Beror ju på hur du har det ställt med kök och utrymmen och kanske framförallt hur många gäster du väntar...
Beror ju på hur du har det ställt med kök och utrymmen och kanske framförallt hur många gäster du väntar...
jag har rätt stort utrymme. mellan 50-75st beräknar jag:'(
Varva kavring med paprikamjukost med vanlig franska med leverpastej. Låt stå inlindad i folie för att gotta sig. Gör en sås på gräddfil, rödlök, senap, dill , peppar och salt. Klicka på en skiva av brödblandningen. garnera med coctailtomat ocg basilikablad.
Stek fläskfile med paprika, lök och champinjoner och gorgonzola. Blanda i matlagningsgrädde och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar och severa mes ppotatis i nån form. Kolla mitt recept på Vitchokladmousse med hallonsås för efterrätt.....
(Y) Grattis då måste jag få säga. Jag fyllde i fjol 50 och bjöd mina 43 gäster på förrätt, kall buffe
och en långpannetårta till efterrätt. Det var uppskattat och gott. Gjorde lite för mycket så vi fick äta rester ett bra tag efteråt. Vi bjöd på vitt och rött vin till maten, smaken är ju olika; och övrig dryck, öl och alkoholfritt. Jag hade hjälp av 5 snälla "kockar" som fixade allt detta. In handlingen och recepten fick jag fixa själv:p
:D mina recept finns på min sida kanske jag skulle säga
Lyxig morotssoppa, Kyckling med kall dillsås, och en pastasallad. Hade aven bakat en filmjölkslimpa som srverades till soppan. Det receptet kommer senare. Du kanske får ideer iaf