Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Florsocker .

  • amajan 2 december 2009

    Hur får man florsockret att inte rinna av brödet ? Mvh Amanda .

  • BagarnJeppson 7 december 2009

    Hej!

    Menar du florsocker som pudersocker eller florsocker som glasyr?

    Mvh

    kalle

  • amajan 7 december 2009

    Jag menar florsocker som glasyr . hur lite vatten jag än blandar i så vill det inte stanna kvar tex.på en ambrosiakaka . Mvh Amanda

  • BagarnJeppson 14 december 2009

    Hej!

    Det är inte mycket vatten som går åt när man blandar glasyr, 2 dl florsocker 1,5 msk vatten, arbeta det sedan väl så ska det nog gå bra!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.