Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hur får man florsockret att inte rinna av brödet ? Mvh Amanda .
Hej! Menar du florsocker som pudersocker eller florsocker som glasyr? Mvh kalle
Jag menar florsocker som glasyr . hur lite vatten jag än blandar i så vill det inte stanna kvar tex.på en ambrosiakaka . Mvh Amanda
Hej! Det är inte mycket vatten som går åt när man blandar glasyr, 2 dl florsocker 1,5 msk vatten, arbeta det sedan väl så ska det nog gå bra! Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hur får man florsockret att inte rinna av brödet ? Mvh Amanda .
Hej!
Menar du florsocker som pudersocker eller florsocker som glasyr?
Mvh
kalle
Jag menar florsocker som glasyr . hur lite vatten jag än blandar i så vill det inte stanna kvar tex.på en ambrosiakaka . Mvh Amanda
Hej!
Det är inte mycket vatten som går åt när man blandar glasyr, 2 dl florsocker 1,5 msk vatten, arbeta det sedan väl så ska det nog gå bra!
Kalle