Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surdegsjäst

  • krabbisen 9 december 2009

    Min fråga gäller surdegsjäst, det finns ju så många varianter på detta, en del jäst tar 5 dar att bli färdig, en annan bara 1 eller 2 dar. Nu undrar jag, är det någon skillnad på smak eller annat på dessa surdegsjästar?
    Hälsningar Krabbisen!

  • BagarnJeppson 14 december 2009

    Hej!

    Det beror på vilken typ av surdegsjäst du använder du kan få ättikssyra eller mjölksyra och vilken syrhetsgrag surdegen får när den är klar(stickig eller mild smak).

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.