Hej! På vissa bagerier är bullarna lite glansiga, vad ska man pensla dem med för att få dem så? Brukar bara använda vanligt ägg men gissar att det är ngt som innehåller socker som behövs för detta? Hur gör man riktigt snygga kanelsnurror? Får inte till dem som jag vill!
Mvh Annika
Hej!
För att få en glansig vetebulle kan du koka upp 2 dl socker och 1 dl vatten och pensla bullen med varm sockerlösningen, detta ska göras direkt efter avbak.
Lycka till!
Kalle
Vad betyder avbak? Före eller efter ugnen?
Varken google eller wikipedia lyckades ge något svar :(
Mvh Annika
Hej!
För att få en glansig vetebulle kan du koka upp 2 dl socker och 1 dl vatten och pensla bullen med varm sockerlösningen, detta ska göras direkt efter avbak.
Lycka till!
Kalle
Vad betyder avbak? Före eller efter ugnen?
Varken google eller wikipedia lyckades ge något svar :(
Hej!
Det är precis efter att bullarna har gräddats!
Kalle