Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yta

  • hybrex 16 november 2009

    Hej, våran spis är rätt så gammal och den är inte så hög heller. Så när det står att man ska ha något i mitten så får man tyvärr sätta den längst ned för att den inte ska bli allt för bränd. Men har du något tips på hur man ska göra för att brödet inte ska få en allt för bränd yta. Detta brukar kunna hända vid bakning då jag måste ha brödet inne mer än 1 timme.

    Mvh//Robert

  • BagarnJeppson 1 december 2009

    Hej Robert!

    Prova med att lägga 2-3 bakpapper över bröden när du har bakat halva tiden, så skyddar du bröden från övervärmen.

    Mvh

    Kalle

  • hybrex 1 december 2009

    Okej, ska prova det =)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.