Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Genomgrillat

  • solvik207 24 maj 2011

    Hej

    När man har en liten större bit kött så är det lätt att den blir bränd. Är det folie som gäller?
    Har en klotgrill så det finns bara ett läge.

  • Grillexperten 27 maj 2011

    Hej!
    Beroende på hur stor köttbit du menar så kan man bara fylla på kol i ena halvan och låta det få färg där och sedan flytta över till den halva utan kol och lägga på locket och grilla färdigt under locket med en termometer i så att man uppnår önskad inner temeratur. Använd bricketter!
    Mvh Grillexperten.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.