Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

grilla???

  • mickemarie 6 maj 2011

    hur får man till lagom grillad köttbit utan bränd utsida o röd blodig insida när man vill ha det lagom genomgrillat....gäller både gasol o kolgrill mvh Micke

  • Grillexperten 9 maj 2011

    Hej!
    När du grillar är det viktigt att du kanske delar av grillen så att du har en sida med hög värme och en sida som inte är fullt så varm. Om du börjar grillningen på den varma sidan så att köttet får färg och sedan lägger över köttet på den svalare sidan och låter köttet gå klart där. Om du tittar på köttet så börjar köttsaften sippra ut när den är medium.
    MVH Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.