hur får man till lagom grillad köttbit utan bränd utsida o röd blodig insida när man vill ha det lagom genomgrillat....gäller både gasol o kolgrill mvh Micke
Grillexperten9 maj 2011
Hej!
När du grillar är det viktigt att du kanske delar av grillen så att du har en sida med hög värme och en sida som inte är fullt så varm. Om du börjar grillningen på den varma sidan så att köttet får färg och sedan lägger över köttet på den svalare sidan och låter köttet gå klart där. Om du tittar på köttet så börjar köttsaften sippra ut när den är medium.
MVH Mats
hur får man till lagom grillad köttbit utan bränd utsida o röd blodig insida när man vill ha det lagom genomgrillat....gäller både gasol o kolgrill mvh Micke
Hej!
När du grillar är det viktigt att du kanske delar av grillen så att du har en sida med hög värme och en sida som inte är fullt så varm. Om du börjar grillningen på den varma sidan så att köttet får färg och sedan lägger över köttet på den svalare sidan och låter köttet gå klart där. Om du tittar på köttet så börjar köttsaften sippra ut när den är medium.
MVH Mats