Hej,
skall i år igen bjuda på en grillbuffé där det finns 2-3 stycken nästan-färdiga köttalternativ som gästerna själva skär och grillar+glazar. Sist hade jag bl.a. högrev. Lite torrt blev det tyvärr och undrar därför vilket kött som är att föredra samt hur det förbereds för buffén?
Tack för hjälpen.
/Robert Wiik
Grillexperten13 maj 2011
Hej!
Som kött förslag rekomenderar jag entrecote eller fläsk karré som är lite tåligare på grillen än ett mindre fett kött.
Antingen kan man marinera de hela bitarna eller man marinera olika storlekar på skivor som gästerna sedan får välja av detta går mycket snabbare och marinad smaken sätter sig bättre.
Mvh Mats
Hej,
skall i år igen bjuda på en grillbuffé där det finns 2-3 stycken nästan-färdiga köttalternativ som gästerna själva skär och grillar+glazar. Sist hade jag bl.a. högrev. Lite torrt blev det tyvärr och undrar därför vilket kött som är att föredra samt hur det förbereds för buffén?
Tack för hjälpen.
/Robert Wiik
Hej!
Som kött förslag rekomenderar jag entrecote eller fläsk karré som är lite tåligare på grillen än ett mindre fett kött.
Antingen kan man marinera de hela bitarna eller man marinera olika storlekar på skivor som gästerna sedan får välja av detta går mycket snabbare och marinad smaken sätter sig bättre.
Mvh Mats