Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillbuffé

  • sa9728 12 maj 2011

    Hej,
    skall i år igen bjuda på en grillbuffé där det finns 2-3 stycken nästan-färdiga köttalternativ som gästerna själva skär och grillar+glazar. Sist hade jag bl.a. högrev. Lite torrt blev det tyvärr och undrar därför vilket kött som är att föredra samt hur det förbereds för buffén?
    Tack för hjälpen.
    /Robert Wiik

  • Grillexperten 13 maj 2011

    Hej!
    Som kött förslag rekomenderar jag entrecote eller fläsk karré som är lite tåligare på grillen än ett mindre fett kött.
    Antingen kan man marinera de hela bitarna eller man marinera olika storlekar på skivor som gästerna sedan får välja av detta går mycket snabbare och marinad smaken sätter sig bättre.
    Mvh Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.