Jag såg förra året i en affär, skivor av högrev som var förberedda på något vis. dessa var menade att grilla.
Hur kan man förbereda högreven själv? Den var skivad sas längs med, så jag skulle kunna tänka mig att den faller isär om man förkokar den?
Grillexperten23 maj 2011
Hej!
Lite svårt att utläsa vilken typ av styckning du hade på din högrev. Skiva alltid så att muskelgrupperna skärs rakt av aldrig på längden då blir köttet segare.
Ett tips är att be affären vacum packa högreven och så Sous vide kokar du den i påsen i ugnen sedan skär du skivor och grillar och kanske penslar med lite glace.
Mvh Mats
Jag såg förra året i en affär, skivor av högrev som var förberedda på något vis. dessa var menade att grilla.
Hur kan man förbereda högreven själv? Den var skivad sas längs med, så jag skulle kunna tänka mig att den faller isär om man förkokar den?
Hej!
Lite svårt att utläsa vilken typ av styckning du hade på din högrev. Skiva alltid så att muskelgrupperna skärs rakt av aldrig på längden då blir köttet segare.
Ett tips är att be affären vacum packa högreven och så Sous vide kokar du den i påsen i ugnen sedan skär du skivor och grillar och kanske penslar med lite glace.
Mvh Mats