Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Högrev på grillen?

  • bigganv 18 maj 2011

    Jag såg förra året i en affär, skivor av högrev som var förberedda på något vis. dessa var menade att grilla.
    Hur kan man förbereda högreven själv? Den var skivad sas längs med, så jag skulle kunna tänka mig att den faller isär om man förkokar den?

  • Grillexperten 23 maj 2011

    Hej!
    Lite svårt att utläsa vilken typ av styckning du hade på din högrev. Skiva alltid så att muskelgrupperna skärs rakt av aldrig på längden då blir köttet segare.
    Ett tips är att be affären vacum packa högreven och så Sous vide kokar du den i påsen i ugnen sedan skär du skivor och grillar och kanske penslar med lite glace.
    Mvh Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.