Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kycklingspett

  • margitkallgren 18 maj 2011

    Skulle gärna göra kycklingspett själv. Det finns så goda att köpa
    i affären men dom är ganska dyra om man är några stycken.
    Tips på marinad önskas. Tack på förhand! Margit

  • Grillexperten 23 maj 2011

    Hej Margit!
    Istället för att skära kuber av kycklingen skär man bröstet i strimlor på längden och marinerar dessa med tex en Teriyaki marinad som finns färdigt att köpa sedan är det bara att trä upp strimlorna på den blötlagda spetten.
    Mvh Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.