Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett till många

  • dola58 25 maj 2011

    Hej!
    Vi har studentfirande om en vecka. Hur kan jag bäst förbereda kycklingspett? Kan jag göra klart och sedan frysa in dom?
    Tacksam för snabbt svar.
    Hälsn Dola

  • Grillexperten 27 maj 2011

    Hej!
    Det går alldeles utmärkt om man skall göra många spett att man först marinera köttet sedan gör klart spetten och fryser in. Man kan också grilla dom nästan färdiga dagen innan kyla och lägga på bleck och köra klart i ugnen när dom skall serveras. Jag skulle föredra det sista alternativet om man har grönskaer på spettet för dom tappar väldigt mycket vatten och blir inte alls lika goda om man fryser dom.
    Mvh Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.