Hej!
Vi har studentfirande om en vecka. Hur kan jag bäst förbereda kycklingspett? Kan jag göra klart och sedan frysa in dom?
Tacksam för snabbt svar.
Hälsn Dola
Grillexperten27 maj 2011
Hej!
Det går alldeles utmärkt om man skall göra många spett att man först marinera köttet sedan gör klart spetten och fryser in. Man kan också grilla dom nästan färdiga dagen innan kyla och lägga på bleck och köra klart i ugnen när dom skall serveras. Jag skulle föredra det sista alternativet om man har grönskaer på spettet för dom tappar väldigt mycket vatten och blir inte alls lika goda om man fryser dom.
Mvh Mats
Hej!
Vi har studentfirande om en vecka. Hur kan jag bäst förbereda kycklingspett? Kan jag göra klart och sedan frysa in dom?
Tacksam för snabbt svar.
Hälsn Dola
Hej!
Det går alldeles utmärkt om man skall göra många spett att man först marinera köttet sedan gör klart spetten och fryser in. Man kan också grilla dom nästan färdiga dagen innan kyla och lägga på bleck och köra klart i ugnen när dom skall serveras. Jag skulle föredra det sista alternativet om man har grönskaer på spettet för dom tappar väldigt mycket vatten och blir inte alls lika goda om man fryser dom.
Mvh Mats