Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chablis

  • graeli 4 september 2009

    Hej

    Vad äter man till en flaska Chablis, eller rätare sagt en box Chablis 2008, Laroche?
    Är det även ett lämpligt "smuttvin"? Isåfall, vad kan man ha för tilltugg. Men jag vill även veta lämpliga maträtter.:'(:'(:'(:'(:o

  • Vinexperten 7 september 2009

    Chablis är torrt och har ofta en tydlig mineralkaraktär, vilket gör att det passar bra till de flesta lättare fiskrätter, skaldjur och sallader med skaldjur som räkor.
    Man kan även smutta på ett glas chamblir som sällskapsdryck eller drink.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.