Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetor

  • jeny06 21 augusti 2009

    Vad serverar man för vin till en förrrätt som innehåller: rödbetor, sidfläsk, ädelost samt valnötter?

  • Vinexperten 26 augusti 2009

    Det låter väldigt gott! Både sidfläsket och ädelosten sätter mycket smak till rödbetorna.
    Ett rött, fruktigt, inte allt för strävt vin, gärna gjort på pinot noir skulle vara gott till.

    Vill ni hellre dricka vitt till så skulle jag välja ett torrt, smakrit vin, gärna på chardonnay
    eller riesling. Prova till exempel Argento Chardonnay, pris 79 kr, artnr 6679.

    Med vänlig hälsning
    Vinexperten

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.