Vad serverar man för vin till en förrrätt som innehåller: rödbetor, sidfläsk, ädelost samt valnötter?
Vinexperten26 augusti 2009
Det låter väldigt gott! Både sidfläsket och ädelosten sätter mycket smak till rödbetorna.
Ett rött, fruktigt, inte allt för strävt vin, gärna gjort på pinot noir skulle vara gott till.
Vill ni hellre dricka vitt till så skulle jag välja ett torrt, smakrit vin, gärna på chardonnay
eller riesling. Prova till exempel Argento Chardonnay, pris 79 kr, artnr 6679.
Vad serverar man för vin till en förrrätt som innehåller: rödbetor, sidfläsk, ädelost samt valnötter?
Det låter väldigt gott! Både sidfläsket och ädelosten sätter mycket smak till rödbetorna.
Ett rött, fruktigt, inte allt för strävt vin, gärna gjort på pinot noir skulle vara gott till.
Vill ni hellre dricka vitt till så skulle jag välja ett torrt, smakrit vin, gärna på chardonnay
eller riesling. Prova till exempel Argento Chardonnay, pris 79 kr, artnr 6679.
Med vänlig hälsning
Vinexperten