Hejsan. När man använder ädelosten i mat...
Ska man ta bort det vita "skalet" då???
Knäpp fråga kanske??
anluk16 januari 2009
Vitt skal på ädelost???? Menar du inte brie eller camembert???
Ps. Underbar bild förresten ds.
annelieberggren16 januari 2009
Hej, jaggör det, den smakar inte så gott tycker jag... :p men jag vet inte om det behövs... kul att se vad andra tycker...:)
festmaten16 januari 2009
Jag har faktiskt aldrig använt Brie eller Camebert i matlagning. Det har vi till ostbricka.
I maten använder vi gorgonzola eller Kvibilles ädelost.
Annras16 januari 2009
Jag gör då och då cambozolasås och då skär jag bort det vita "skalet" innan jag smälter osten.
Amika17 januari 2009
Jag gör både och. :) När jag gör ostsås som jag häller över broccoli och sen gratinerar i ugn så brukar jag låta jkanterna vara kvar. Men jag tror det är en smaksak eller i mitt fall, en fråga om lite lathet. :D
Hejsan. När man använder ädelosten i mat...
Ska man ta bort det vita "skalet" då???
Knäpp fråga kanske??
Vitt skal på ädelost???? Menar du inte brie eller camembert???
Ps. Underbar bild förresten ds.
Hej, jaggör det, den smakar inte så gott tycker jag... :p men jag vet inte om det behövs... kul att se vad andra tycker...:)
Jag har faktiskt aldrig använt Brie eller Camebert i matlagning. Det har vi till ostbricka.
I maten använder vi gorgonzola eller Kvibilles ädelost.
Jag gör då och då cambozolasås och då skär jag bort det vita "skalet" innan jag smälter osten.
Jag gör både och. :) När jag gör ostsås som jag häller över broccoli och sen gratinerar i ugn så brukar jag låta jkanterna vara kvar. Men jag tror det är en smaksak eller i mitt fall, en fråga om lite lathet. :D