Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ang ädelost

  • Pixie 16 januari 2009

    Hejsan. När man använder ädelosten i mat...
    Ska man ta bort det vita "skalet" då???
    Knäpp fråga kanske??

  • anluk 16 januari 2009

    Vitt skal på ädelost???? Menar du inte brie eller camembert???
    Ps. Underbar bild förresten ds.

  • annelieberggren 16 januari 2009

    Hej, jaggör det, den smakar inte så gott tycker jag... :p men jag vet inte om det behövs... kul att se vad andra tycker...:)

  • festmaten 16 januari 2009

    Jag har faktiskt aldrig använt Brie eller Camebert i matlagning. Det har vi till ostbricka.
    I maten använder vi gorgonzola eller Kvibilles ädelost.

  • Annras 16 januari 2009

    Jag gör då och då cambozolasås och då skär jag bort det vita "skalet" innan jag smälter osten.

  • Amika 17 januari 2009

    Jag gör både och. :) När jag gör ostsås som jag häller över broccoli och sen gratinerar i ugn så brukar jag låta jkanterna vara kvar. Men jag tror det är en smaksak eller i mitt fall, en fråga om lite lathet. :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.