Då är det dags, här i Skåne skiner solen från klarblå himmel och temperaturen har stigit över 6+ på dagen.
Detta innebär att vi imorgon ska ta fram grillen för årets första grillning!!
Jag kommer grilla marinerad fläskkarré serverad med pastasallad och en kall grillsås och en stor grönsallad.
Gissa om jag längtar, kan nästan känna både doft och smak redan\o/
Nu är jag nyfiken på om fler tagit fram grillen och vilken delikatess har ni bjudit familjen/vännerna eller er själv på??
amoz15 mars 2010
Oj, det var till att vara tidig på det!!!! Nja, så länge drivorna fortfarande ligger höga och temperaturen visserligen visar plus på dagen, men fortfarande många minus på natten, så får nog grillen vänta. Den står förresten väl inlindad i sin pressening ( vi har en sån där stor i sten ) ännu och får nog stå så lite till.
idea_15 mars 2010
Åh så gott det låter, nej det är många månader tills dess att hyresvärden kan komma hit med den grill vi alla i huset får använda.... här är det kallt och snödrivorna är höga, sommaren och grillsäsongen känns mycket avlägsen, får ta fram grillpannan eller slå ugnen i grilläge om suget blir för desperat...
Skönt att höra att det är vår i Lödde, det är vackert i de trakterna :)
Marksten15 mars 2010
Härligt. Det dröjer nog några dagar till- Jag tycker man bör sitta ute och äta också, inte bara grilla.
Men jag går och glor på min grill varje dag.
Hoppas på helgen som kommer. Håller tummarna.
jimboz16 mars 2010
Här dröjer det innan det blir något vårfirande....Men smaklig måltid :)
Gul1316 mars 2010
Åh visst är det underbart. Vi gjorde grilldebut den 20/2 tror jag det var.
saxa16 mars 2010
Här grillar vi året runt, plockar aldrig in den. Mkt gott!
anluk16 mars 2010
Har faktiskt inte funderat på det ännu men nu när jag läser att ni börjat en del av er så blir jag så sugen. Kanske borde ta fram grillen till helgen?? Har lammkotletter i frysen som säkert skulle bli kanon..
The_mama97mia16 mars 2010
Jag var tvungen att titta tillbaka på gamla trådar, både 2008 och 2009 var jag igång med grillningen tidigt i mars. VI har alldeles för mkt snö här - jag tar mig knappt fram till grillen. Men den som väntar på ngt gott... väntar alltid för länge, eller hur var det?
Då är det dags, här i Skåne skiner solen från klarblå himmel och temperaturen har stigit över 6+ på dagen.
Detta innebär att vi imorgon ska ta fram grillen för årets första grillning!!
Jag kommer grilla marinerad fläskkarré serverad med pastasallad och en kall grillsås och en stor grönsallad.
Gissa om jag längtar, kan nästan känna både doft och smak redan\o/
Nu är jag nyfiken på om fler tagit fram grillen och vilken delikatess har ni bjudit familjen/vännerna eller er själv på??
Oj, det var till att vara tidig på det!!!! Nja, så länge drivorna fortfarande ligger höga och temperaturen visserligen visar plus på dagen, men fortfarande många minus på natten, så får nog grillen vänta. Den står förresten väl inlindad i sin pressening ( vi har en sån där stor i sten ) ännu och får nog stå så lite till.
Åh så gott det låter, nej det är många månader tills dess att hyresvärden kan komma hit med den grill vi alla i huset får använda.... här är det kallt och snödrivorna är höga, sommaren och grillsäsongen känns mycket avlägsen, får ta fram grillpannan eller slå ugnen i grilläge om suget blir för desperat...
Skönt att höra att det är vår i Lödde, det är vackert i de trakterna :)
Härligt. Det dröjer nog några dagar till- Jag tycker man bör sitta ute och äta också, inte bara grilla.
Men jag går och glor på min grill varje dag.
Hoppas på helgen som kommer. Håller tummarna.
Här dröjer det innan det blir något vårfirande....Men smaklig måltid :)
Åh visst är det underbart. Vi gjorde grilldebut den 20/2 tror jag det var.
Här grillar vi året runt, plockar aldrig in den. Mkt gott!
Har faktiskt inte funderat på det ännu men nu när jag läser att ni börjat en del av er så blir jag så sugen. Kanske borde ta fram grillen till helgen?? Har lammkotletter i frysen som säkert skulle bli kanon..
Jag var tvungen att titta tillbaka på gamla trådar, både 2008 och 2009 var jag igång med grillningen tidigt i mars. VI har alldeles för mkt snö här - jag tar mig knappt fram till grillen. Men den som väntar på ngt gott... väntar alltid för länge, eller hur var det?