Jag ska laga mat med ett par vänner i eftermiddag och vi tänkte bla. laga hemmagjord bearnaisesås. Min persiljeplanta fick löss förra helgen o jag kastade den, så jag har ingen persilja och undrar om det blir stor skillnad i smaken på såsen om man inte har i någon färsk persilja. Kan man ersätta stadiet där man kokar med de färska persiljekvistarna med att ha i persillade i slutet av tillredningen istället kanske?
bigganv24 oktober 2010
Tycker det går lika bra utan persilja faktiskt..... :-)
Vad ska ni ha till såsen?
AnneNi24 oktober 2010
Misstänkte att det borde gå bra utan också :-)
Vi ska ha stekt kyckling och potatis och rotfrukter i ugn.
AnneNi24 oktober 2010
Tack för snabbt svar förresten!
Cassiopeya24 oktober 2010
Mums! {eat}
bigganv24 oktober 2010
Ja, det låter verkligen supersmarrigt!
Lycka till!:)
Jag ska laga mat med ett par vänner i eftermiddag och vi tänkte bla. laga hemmagjord bearnaisesås. Min persiljeplanta fick löss förra helgen o jag kastade den, så jag har ingen persilja och undrar om det blir stor skillnad i smaken på såsen om man inte har i någon färsk persilja. Kan man ersätta stadiet där man kokar med de färska persiljekvistarna med att ha i persillade i slutet av tillredningen istället kanske?
Tycker det går lika bra utan persilja faktiskt..... :-)
Vad ska ni ha till såsen?
Misstänkte att det borde gå bra utan också :-)
Vi ska ha stekt kyckling och potatis och rotfrukter i ugn.
Tack för snabbt svar förresten!
Mums! {eat}
Ja, det låter verkligen supersmarrigt!
Lycka till!:)