Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaisesås utan persilja

  • AnneNi 24 oktober 2010

    Jag ska laga mat med ett par vänner i eftermiddag och vi tänkte bla. laga hemmagjord bearnaisesås. Min persiljeplanta fick löss förra helgen o jag kastade den, så jag har ingen persilja och undrar om det blir stor skillnad i smaken på såsen om man inte har i någon färsk persilja. Kan man ersätta stadiet där man kokar med de färska persiljekvistarna med att ha i persillade i slutet av tillredningen istället kanske?

  • bigganv 24 oktober 2010

    Tycker det går lika bra utan persilja faktiskt..... :-)
    Vad ska ni ha till såsen?

  • AnneNi 24 oktober 2010

    Misstänkte att det borde gå bra utan också :-)
    Vi ska ha stekt kyckling och potatis och rotfrukter i ugn.

  • AnneNi 24 oktober 2010

    Tack för snabbt svar förresten!

  • Cassiopeya 24 oktober 2010

    Mums! {eat}

  • bigganv 24 oktober 2010

    Ja, det låter verkligen supersmarrigt!
    Lycka till!:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.