Läste idag på Aftonbladet att ALL BRUN mat är farlig?
Jag blir så trött på alla rekommendationer hit o dit.
Vad tycker ni?
Enligt artikeln idag så ska t ex knäckebröd vara av ondo!!!
Halloj - det är ett utmärkt fiber tillskott .
Sen kommer LIvsmedelsverket in o påpekar (vilket man gjort sen länge) att det är inte nyttigt att steka mat hårt.
Men att avråda folk från att äta brun mat - typ knäckebröd tycker jag skulle vara lagvidrigt.
Sorry upprörd Finn Crisp älskare.
:)
Roggan12 maj 2008
Jag blir också så less på alla larmrapporter. Äter man varierat är det nog ingen fara.
Håller fullständigt med!
The_mama97mia12 maj 2008
Gå in på Aftonbladets hemsida o se vad dom räknar upp
det finns motsatserna beskrivna med - allt vad vi ska äta som är antioxidanter etc
Egentligen inte så mkt nytt,, men att man dissar knäckebrödet - knäckte mig!!!!!!
MatAnders12 maj 2008
Den enda bruna maten som är farlig är nog mina pannbiffar jag just stått och gjort på sur köttfärs, fick slänga allt även om den såg fräsch ut i tråget.(N)
monel12 maj 2008
Innebär det alltså att vi hellre ska äta vitt bröd än grovt brunt bröd då eftersom brunt är farligt? ehhhh .. jaa .. kommentarer överflödiga.
pia6112 maj 2008
Skrivet av mama97mia den 12 maj 2008
Gå in på Aftonbladets hemsida o se vad dom räknar upp
det finns motsatserna beskrivna med - allt vad vi ska äta som är antioxidanter etc
Egentligen inte så mkt nytt,, men att man dissar knäckebrödet - knäckte mig!!!!!!
...och jag som också älskar knäckebröd!!!
evaldo12 maj 2008
OJ OJ- Jag borde varit död för länge, länge sedan om det är farligt att käka brun mat.
Skulle man gå efter allt som skrivs så är det säktaste sättet att gå i graven innan man äter sig till död´s.
:@:'(
lenajeanette12 maj 2008
Jag är också väldigt trött på alla dessa "larmrapporter". Snart, tro mig, klagom till grillsäsongen kommer igång ordentligt kommer det att vara fullskrivet i tidningarn hur farligt det är att äta grillat, hur mycket bakterier det är i färdigkryddat kött etc etc.
För några år sedan var det larmrapporter om hur farligt det var att äta champinjoner, försäljningen gick ned väldigt mycket, vilket man idag tycks glömt bort helt då kunder köper champinjoner som vanligt.
Att äta allt i lagom mängd tror jag är det bästa.
matnjutaren12 maj 2008
GE F*N i mitt go´a "KNÄCKIS"!! hehe
Nu får de väl bara geeee sig!!!
Håller med evaldo..
Då borde jag redan varit instoppad i en "etta med lock"....
ATT de bara ORKAR:::suck...
Läste idag på Aftonbladet att ALL BRUN mat är farlig?
Jag blir så trött på alla rekommendationer hit o dit.
Vad tycker ni?
Enligt artikeln idag så ska t ex knäckebröd vara av ondo!!!
Halloj - det är ett utmärkt fiber tillskott .
Sen kommer LIvsmedelsverket in o påpekar (vilket man gjort sen länge) att det är inte nyttigt att steka mat hårt.
Men att avråda folk från att äta brun mat - typ knäckebröd tycker jag skulle vara lagvidrigt.
Sorry upprörd Finn Crisp älskare.
:)
Jag blir också så less på alla larmrapporter. Äter man varierat är det nog ingen fara.
Håller fullständigt med!
Gå in på Aftonbladets hemsida o se vad dom räknar upp
det finns motsatserna beskrivna med - allt vad vi ska äta som är antioxidanter etc
Egentligen inte så mkt nytt,, men att man dissar knäckebrödet - knäckte mig!!!!!!
Den enda bruna maten som är farlig är nog mina pannbiffar jag just stått och gjort på sur köttfärs, fick slänga allt även om den såg fräsch ut i tråget.(N)
Innebär det alltså att vi hellre ska äta vitt bröd än grovt brunt bröd då eftersom brunt är farligt? ehhhh .. jaa .. kommentarer överflödiga.
Gå in på Aftonbladets hemsida o se vad dom räknar upp
det finns motsatserna beskrivna med - allt vad vi ska äta som är antioxidanter etc
Egentligen inte så mkt nytt,, men att man dissar knäckebrödet - knäckte mig!!!!!!
...och jag som också älskar knäckebröd!!!
OJ OJ- Jag borde varit död för länge, länge sedan om det är farligt att käka brun mat.
Skulle man gå efter allt som skrivs så är det säktaste sättet att gå i graven innan man äter sig till död´s.
:@:'(
Jag är också väldigt trött på alla dessa "larmrapporter". Snart, tro mig, klagom till grillsäsongen kommer igång ordentligt kommer det att vara fullskrivet i tidningarn hur farligt det är att äta grillat, hur mycket bakterier det är i färdigkryddat kött etc etc.
För några år sedan var det larmrapporter om hur farligt det var att äta champinjoner, försäljningen gick ned väldigt mycket, vilket man idag tycks glömt bort helt då kunder köper champinjoner som vanligt.
Att äta allt i lagom mängd tror jag är det bästa.
GE F*N i mitt go´a "KNÄCKIS"!! hehe
Nu får de väl bara geeee sig!!!
Håller med evaldo..
Då borde jag redan varit instoppad i en "etta med lock"....
ATT de bara ORKAR:::suck...